“Μπορω να αποφυγω τις ραγαδες εγκυμοσυνης;”

Η απάντηση είναι «ΝΑΙ»!

Κατά την εγκυμοσύνη το σώμα σου αλλάζει σημαντικά. Δυστυχώς όμως, κάποιες αλλαγές είναι ανεπιθύμητες, όπως οι ραγάδες.
Οι ραγάδες εμφανίζονται από την αύξηση βάρους και την ανάπτυξη του μωρού και οφείλονται κυρίως στο αφυδατωμένο δέρμα χωρίς ελαστικότητα, που “τεντώνεται”.

Δες πώς μπορείς να προλάβεις τις ραγάδες της εγκυμοσύνης με 2 απλά βήματα!

• Βήμα 1: Απολέπιση

Είναι πολύ σημαντικό να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου. Τα νεκρά κύτταρα  εμποδίζουν τα προϊόντα ενυδάτωσης να απορροφηθούν από τις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Με την απολέπιση όμως, θα βοηθήσεις το δέρμα σου να ενυδατωθεί σε βάθος!

Τα Χειροποίητα Σαπούνια Απολέπισης περιέχουν ελαιόλαδο και φυτική γλυκερίνη. Η αγνή σύστασή τους δεν αλλοιώνει το Ph και δεν ξηραίνει το δέρμα.  Η απολέπιση γίνεται επίσης με φυσικά συστατικά: μπορείς να διαλέξεις με κόκκους βρώμης ή τριμμένο κουκούτσι ελιάς!

• Βήμα 2: Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση πρέπει να ξεκινήσει πριν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια των ραγάδων. Ωστόσο, ένα απλό γαλάκτωμα που χρησιμοποιούσες πριν την εγκυμοσύνη, δεν θα είναι αποτελεσματικό. Στις μέλλουσες μαμάδες, προτείνω το 5 σε 1 Έλαιο Περιποίησης. Περιέχει ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, έλαιο καρύδας και ρόδι για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και βοηθά στην εξυγίανση της επιδερμίδας. Ενυδατώνει ακόμα και την κατώτερη στιβάδα της επιδερμίδας και ανακουφίζει από τη φαγούρα που αισθάνεσαι όταν τεντώνεται το δέρμα σου. Η βαθιά ενυδάτωση που σου χαρίζει το 5 σε 1 Έλαιο Περιποίησης, δίνει ελαστικότητα στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται ραγάδες!
Δοκίμασέ το! Θα το λατρέψεις!